?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Panlatten

Panlatten

Op zoek naar panlatten? Zoek dan niet verder! Intriplex biedt het grootste assortiment panlatten voor zeer scherpe prijzen. Diverse afmetingen met diverse lengtes zijn verkrijgbaar en al leverbaar binnen 2 tot werkdagen. Dus, op zoek naar een snelle levering voordelige panlatten? Neem dan snel een kijkje in het assortiment en bestel ze online, dan gaan wij voor je aan de slag!

per pagina
3 producten
Vuren panlat 21x48mm
Nergens Goedkoper
Vuren panlat 21x48mm
Afwerking: Van dikte geschaafd Netto Dikte: 21mm Netto Breedte: 48mm

Vanaf € 1,50 / stuk

€ 0,56 / m1
Vuren panlat 18x45mm
Nergens Goedkoper
Vuren panlat 18x45mm
Afwerking: Geschaafd rechte kanten Netto Dikte: 18mm Netto Breedte: 45mm

Vanaf € 1,67 / stuk

€ 0,56 / m1
vuren panlat 21x58mm
Nergens Goedkoper
vuren panlat 21x58mm
Afwerking: Van dikte geschaafd Netto Dikte: 21mm Netto Breedte: 58mm

Vanaf € 2,13 / stuk

€ 0,71 / m1
per pagina
3 producten
Panlatten

Wat zijn panlatten?

Panlatten zijn latten welke veelal op daken worden gebruikt. De latten worden horizontaal en verticicaal op daken gespijkerd als ‘ophanging’ voor de dakpannen. Vandaar de naam ‘pan’latten. De latten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Let wel, panlatten zijn er niet om een mooie uitstraling te bieden maar worden gebruikt als bouwtoepassing. De latten zijn dan ook niet glad geschaafd, maar ‘vandikte’. Hierdoor kunnen er altijd wat oneffenheden voorkomen. Voor het spijkeren van panlatten uiteraard geen probleem.

Panlatten afmetingen

Zoals gezegd zijn de latten in diverse afmetingen verkrijgbaar. De afmeting die het meest in omloop is en ook het meest wordt toegepast is de afmeting 21x48mm (22x50mm). Deze latten zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, van 270 tot wel 540cm lengte. Panlatten zijn standaard verpakt in bosjes van 10 stuks en zijn meestal ook niet los te verkrijgen. Een volle bundel panlatten bestaat uit 550st (21x48). Neem je een volle bundel af? Dan ontvang je een mooie korting op het totaalbedrag! Hieronder voor de duidelijkheid de afmetingen nog even opgesomd:


• 21x48mm panlatten 
• 21x38mm panlatten
• 18x45mm panlatten
• 21x58mm panlatten

Panlatten thuis laten bezorgen

Bestel je de panlatten bij ons online? Dan komen we ze met vrachtwagen bij je afleveren. Bij deze vrachtwagens zit standaard een kooiaap (meeneemheftruck). Met deze heftruck worden de panlatten uiteindelijk op gewenste plek gelost. Let wel, het afleveradres moet natuurlijk wel toegankelijk zijn voor een 18 meter lange vrachtwagen. Daarnaast moet de losplek wel te berijden zijn met een kooiaap.

Panlatten soorten

De meest voorkomende houtsoort in panlatten zijn vurenhouten latten. Daarnaast zijn panlatten (tegenwoordig) ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld douglas hout. Deze douglas houten panlatten zijn mooi in combinatie met bijvoorbeeld een Lariks/Douglas kapschuur te gebruiken. Naast Lariks/Douglas kun je er ook voor kiezen om de latten in geïmpregneerde uitvoering te bestellen. Als je van te voren weet dat er veel nattigheid bij komt kijken is dit zeker een aanrader!

Je vuren latten online bestellen bij Intriplex 

Bestel je vandaag je latten online bij Intriplex? Dan hoef je niet lang te wachten want deze worden binnen 3 werkdagen al geleverd! Heb je een gewenste afleverdag waarop je het materiaal geleverd wilt hebben? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan bekijken we samen de mogelijkheden.