?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Bestellen en bezorgen

Toelichting transportkosten voor orders onder de €3.000,- (incl. Btw). 

Wij werken met diverse gerenomeerde importeurs en verzorgen het transport rechtstreeks af importeur. Op deze manier besteld u niet bij de tussenhandel, wat al snel een besparing van 40-60% oplevert. Over de inkoopprijs wordt een kostendekkend percentage voor transport gerekend en daar overheen een productmarge van enkele procenten, welke pas oplevert bij groot jaarlijks volume.  

Voor orders onder de €3.000,- (incl. Btw) betaald u een transportbijdrage van €95,00 (incl. Btw). Bij orders met een orderwaarde van minimaal €3.000,- kunnen wij een Franco transport garanderen. 

Bij een levering zit standaard een kooiaap inbegrepen, zodat er snel en veilig op gewenste plek gelost kan worden. 

Voor kleine orders onder de €600,- wordt een kleine order toeslag (k.o.t.) van €50,- in rekening gebracht. Met onze scherpe prijzen kan het namelijk helaas niet uit om voor orders onder de 600,- een vrachtwagen op pad te sturen. 

Transportkosten voor zendingen binnen België:

Transport naar België kunnen wij voor u laten verzorgen. Voor zendingen naar België vragen wij de mogelijkheden op bij onze transporteur. Voor het aanvragen van transport ontvangen wij graag van u:

  • Gewenste producten + afmetingen en aantallen
  • Postcode gebied 

Na toezenden van bovenstaand ontvangt u van ons de mogelijkheden per mail. 

Belangrijke info transport

  • Materialen worden met grote trailers geleverd. Twijfeld u of er met deze trailers op uw adres kan worden geleverd? Neemt u dan even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. Zendingen worden via de zijkant gelost (schuifzeilen).
  • Zendingen kunnen uitsluitend met de kooiaap of de op het losadres aanwezige heftruck worden gelost. De chauffeur kan lossen tot waar de kooiaap (meeneemheftruck) kan komen. 
  • Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf een gewenste bezorgdag aanvinken, tot een maximum van 14 dagen na besteldatum. Mocht u onverhoopt de leverdag moeten wijzigen dan moet dit minimaal 3 werkdagen voor de bezorgdag worden doorgeven. Anders is de kans groot dat de bestelling al op route geladen is. 
  • Tijdvak voor uw levering. Deze ontvangt u op de avond voor levering tussen c.a. 18:00 en 19:00.