?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Bestellen en bezorgen

Vrachtkosten*

Over het gehele assortiment hanteren wij gratis verzending! 
* Voor orders met een orderbedrag t/m €400,- excl. Btw wordt een kleine order toeslag van €50,- excl. Btw doorbelast. Vrachtwagen transport kan anders niet uit met onze scherpe prijzen en gratis verzending. 

Combineer en profiteer*

Orders v.a. €600,- excl. Btw; 5% korting 

Orders v.a. €750,- excl. Btw; 10% korting 

Orders v.a. €1000,- excl. Btw; 20% korting

* Kortingen worden berekend over het excl. Btw bedrag

Transportkosten voor zendingen binnen België:

Transport naar België kunnen wij voor u laten verzorgen. Voor zendingen naar België vragen wij de mogelijkheden op bij onze transporteur. Voor het aanvragen van transport ontvangen wij graag van u:

  • Gewenste producten + afmetingen en aantallen
  • Postcode gebied 

Na toezenden van bovenstaand ontvangt u van ons de mogelijkheden per mail. 

Belangrijke info transport

  • Materialen worden met grote trailers geleverd. Twijfeld u of er met deze trailers op uw adres kan worden geleverd? Neemt u dan even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. Zendingen worden via de zijkant gelost (schuifzeilen).
  • Zendingen kunnen uitsluitend met de kooiaap of de op het losadres aanwezige heftruck worden gelost. De chauffeur kan lossen tot waar de kooiaap (meeneemheftruck) kan komen. 
  • Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf een gewenste bezorgdag aanvinken, tot een maximum van 14 dagen na besteldatum. Mocht u onverhoopt de leverdag moeten wijzigen dan moet dit minimaal 3 werkdagen voor de bezorgdag worden doorgeven. Anders is de kans groot dat de bestelling al op route geladen is. 
  • Tijdvak voor uw levering. Deze ontvangt u op de avond voor levering tussen c.a. 18:00 en 19:00.