?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Bestellen en bezorgen

Intriplex levert standaard door heel Nederland (m.u.v. waddeneilanden) binnen 72 uur. De levering wordt uitgevoerd met vrachtwagens welke een kooiaap (meeneemheftruck) bij zich hebben. Met deze kooiaap kan het materiaal op gewenste plek worden gelost. Hieronder een overzicht van de transportbijdrages welke worden berekend op basis van bestelwaarde. Neem s.v.p. de aandachtspunten onderaan deze pagina goed door. 

Voor het verzenden van hout en plaatmateriaal werken wij met vrachtwagen transport. Hierbij zit standaard een kooiaap (meeneemheftruck) waarmee het hout wordt gelost. De tarieven voor het transport zijn als volgt:

Bestelwaarde t/m €650,00:                     €115,- transporttoeslag 
Bestelwaarde €650,00 t/m €1100,00:     €79,- transporttoeslag 
Bestelwaarde >€1100,00:                       Franco (gratis) transport

Transportkosten voor zendingen binnen België:

Transport naar België kunnen wij voor u laten verzorgen. Voor zendingen naar België vragen wij de mogelijkheden op bij onze transporteur. Voor het aanvragen van transport ontvangen wij graag van u:

  • Gewenste producten + afmetingen en aantallen
  • Postcode gebied 

Na toezenden van bovenstaand ontvangt u van ons de mogelijkheden per mail. 

Belangrijke info transport

  • Materialen worden met grote trailers geleverd. Twijfeld u of er met deze trailers op uw adres kan worden geleverd? Neemt u dan even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden. Zendingen worden via de zijkant gelost (schuifzeilen).
  • Zendingen kunnen uitsluitend met de kooiaap of de op het losadres aanwezige heftruck worden gelost. De chauffeur kan lossen tot waar de kooiaap (meeneemheftruck) kan komen. 
  • Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u zelf een gewenste bezorgdag aanvinken, tot een maximum van 14 dagen na besteldatum. Mocht u onverhoopt de leverdag moeten wijzigen dan moet dit minimaal 3 werkdagen voor de bezorgdag worden doorgeven. Anders is de kans groot dat de bestelling al op route geladen is. 
  • Tijdvak voor uw levering. Wij kunnen op de werkdag voor levering tussen 16:00 en 17:00 tijdvakken opvragen bij de transporteur, dan is de routeplanning rond. Wenst u een tijdvak voor uw levering? Dan kunt u ons de werkdagen voor levering voor 16:00 een mail sturen met verzoek om een tijdvak. Deze vragen wij dan voor u op.