?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

OSB 18mm

OSB 18mm

Op zoek naar het de beste OSB plaat van 18mm voor je klus? Intriplex levert 18mm OSB van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voor een OSB 3 plaat van 18mm of een OSB 4 van 18mm ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Omdat jij zo snel mogelijk verder wilt met je klus, hebben wij een snelle levering hoog in het vaandel staan. Je hebt je OSB van 18mm al binnen 2-3 werkdagen in huis. Bestel dus vandaag nog! 

per pagina
2 producten
18mm OSB3, tong & groef, onbehandeld 244x122cm
18mm OSB3, tong & groef, onbehandeld 244x122cm
Toepassing / Verlijming: Exterieur - beschut buiten
Advies verkoopprijs: Vanaf € 39,82 per plaat
(€ 11,06 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 29,86per plaat

(€ 8,29 / m2 excl. BTW)
per pagina
2 producten
OSB 18mm

De eigenschappen van 18mm OSB plaatmateriaal

De vlokkenplaat of OSB (‘Oriented Strand Board’) is een plaat bestaande uit meerdere lagen aan samengeperste houtvlokken. OSB platen hebben zo hun unieke voordelen. Zo kost de productie van OSB panelen relatief weinig energie en komt er amper afval vrij, wat het plaatmateriaal een milieuvriendelijke optie maakt.

OSB platen van 18mm dik zijn de meest gebruikte soort OSB panelen. De 18mm OSB constructieplaat is dan ook lekker veelzijdig en geschikt voor diverse soorten constructieve doeleinden. Kies je voor een OSB 18mm plaat met mes en groef, dan schuif je de houten platen bovendien moeiteloos in elkaar.

Onbehandelde OSB platen zijn hydroscopisch: ze trekken vocht aan en nemen het op. Dit maakt ze minder geschikt voor vochtige omstandigheden, maar voor toepassingen in een droog klimaat is OSB een uitstekende keuze.

OSB 18mm van de hoogste kwaliteit

De OSB platen van 18mm van Intriplex zijn OSB 3 en OSB 4. Dit zijn de twee hoogste kwaliteiten die er beschikbaar zijn. De prijs van een vlokkenplaat van 18mm kan sterk uiteenlopen per leverancier.

Er worden veel goedkope B-kwaliteit platen aangeboden, maar Intriplex kiest er bewust voor om uitsluitend OSB platen van de hoogste kwaliteit te leveren. Wij weten namelijk dat investeren in de kwaliteit van je plaatmateriaal zich uiteindelijk dubbel en dwars terugbetaalt!

Ons assortiment OSB platen 18mm

Bij Intriplex vind je een mooie selectie van verschillende soorten, kleuren en afmetingen OSB platen van 18mm, zodat we voor ieder project het juiste OSB in huis hebben. Zoals gezegd bestaat ons assortiment uit uitsluitend OSB 3 en OSB 4 platen, en daarnaast slaag je bij ons voor:

• OSB 244x122 cm 18mm (hele plaat)

• OSB plaat 18mm 244x59 cm (halve plaat)

• OSB tand en groef 18mm

• OSB 18mm met rechte kanten in diverse kleuren: rode, blauwe, gele en groene OSB platen

Zit de gewenste maat voor jouw klus er niet tussen en heb je behoefte aan OSB platen op maat? Uiteraard kan Intriplex ook voor jou je OSB plaatmateriaal op maat zagen. Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Naast hoogwaardige OSB platen in diverse diktes, vind je bij ons ook ál je andere premium plaatmateriaal. Bekijk ook eens onze collectie brandwerende platenunderlayment platen, spaanplaat en meer voor alle mogelijkheden!

OSB platen 18mm kopen met uitstekende service van Intriplex 

18 mm OSB platen kopen doe je met een goed gevoel bij Intriplex. Niet alleen kun je bij ons van goede kwaliteit op aan, maar ook kun je rekenen op een uitstekende service en persoonlijk advies wanneer je daar behoefte aan hebt. Hoogwaardige OSB platen voor een eerlijke prijs: dát is pas een goede deal. En vanaf €1200,- betaal je niet eens de verzendkosten. Bestel je OSB 18mm direct online, dan kun je dezelfde week nog aan de slag!