?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Maak kennis met IntriPlex®

Bij IntriPlex kun jij als plaatverwerker terecht voor het grootste assortiment decoratief en constructief plaatmateriaal, in bulk op per losse plaat. Levering op de bouwplaats, aan huis, aan het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Just-in-time, binnen 72 uur geleverd door heel Nederland, België en Duitsland. 

In 2016 is DeHoutgroothandel begonnen als lokale houthandel en al snel bleek de passie voor plaatmateriaal uit te bloeien tot een groot online assortiment hoogwaardig plaatmateriaal van de beste merken waaronder Bruynzeel, Trimaform, Fortodeck, Trespa en Rockpanel. 

In oktober 2022 is de langverwachte naamsverandering doorgevoerd. DeHoutgroothandel wordt IntriPlex. Met de naamsverandering is het streven om een breder zakelijk publiek aan te trekken en daarnaast opent de nieuwe naam wegen voor toekomstige internationale ambities. Ondanks de naamswijziging en een nieuwe website blijft de vertrouwde kwaliteit en service onveranderd. Zakelijke afnemers kunnen gebruik maken van het IntriPlex® inkoopportaal om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen. Ook CNC-bewerking en het zagen van plaatmateriaal en constructiehout blijft mogelijk voor zakelijke klanten.

Benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Wij komen graag bij je langs om kennis te maken.