?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Brandwerende platen

Brandwerende platen

Brandwerende platen doen wat ze moeten doen: optimale brandveiligheid bieden. Bij Intriplex vind je verschillende soorten brandwerend plaatmateriaal in diverse afmetingen. Je vindt je vuurvaste platen nergens goedkoper én nergens van hogere kwaliteit. Daarbovenop profiteer je standaard van onze razendsnelle levering binnen 72 uur. Bekijk ons assortiment!

 
per pagina
9 producten
12mm PROMATECT-100 brandwerende plaat
12mm PROMATECT-100 brandwerende plaat

Vanaf € 83,91per plaat

€ 23,12 / m2 excl. BTW
10mm PROMATECT-100 brandwerende plaat
10mm PROMATECT-100 brandwerende plaat

Vanaf € 70,13per plaat

€ 19,32 / m2 excl. BTW
15mm PROMATECT-100 brandwerende plaat
15mm PROMATECT-100 brandwerende plaat

Vanaf € 104,65per plaat

€ 28,83 / m2 excl. BTW
20mm PROMATECT-H KLOSSTROOK
20mm PROMATECT-H KLOSSTROOK

Vanaf € 65,39per plaat

€ 21,62 / m1 excl. BTW
per pagina
9 producten
Brandwerende platen

Brandveiligheid voorop

Als eis of als wens; brandveilig bouwen is doorgaans de norm. Brandwerend bouwmateriaal, waaronder brandvertragende platen, zijn onderdeel van de verschillende brandveiligheidsmaatregelen die getroffen kunnen worden bij de bouw. Deze 'vuurbestendige' platen vatten langzamer vlam dan regulier plaatmateriaal en zorgen ervoor dat de brand zich niet verder verspreidt, volgens de genoemde normen bij het product.

De ene brandwerende plaat is brandwerender dan de andere. Ben je op zoek naar een zo goed als onbrandbare plaat, dan zijn onze Promatect platen bijvoorbeeld een goede optie. Zijn de brandveilige eisen minder streng, dan zijn onze andere brandvertragende platen – zoals brandvertragend multiplex, MDF, spaanplaat en underlayment – ook een prima keuze. Kijk altijd goed naar de vereiste bouwnorm alvorens een keuze te maken. 

Ons aanbod vuurvaste platen

Ben je op zoek naar een dunne brandwerende plaat, of zoek je brandvertragend hout van een specifiek merk? Intriplex levert brandveilig plaatmateriaal van verschillende materialen, diktes, afmertingen en merken. Op deze pagina vind je ons complete overzicht brandvrije platen, maar je kunt ook direct navigeren naar onze:

• Promatect platen

• Brandwerend multiplex

• Brandvertragend spaanplaat

• Brandwerend underlayment

• Brandwerende MDF

Naast vuurwerende platen hebben we ook een tal van andere soorten plaatmateriaal voor diverse omstandigheden. Bekijk bijvoorbeeld ook eens ons watervaste multiplexwatervast MDF of ons aanbod betonplex voor een plaatvariant die juist geschikt is voor vochtige toepassingen.

Kunnen we je helpen?

Voor de kwaliteit van onze brandwerende platen én onze service steken wij onze handen in het vuur. Niet voor niets zijn we dé online houthandel voor particulier en professional. Heb je een vraag over (de toepassing van) onze brandvrije platen of over ons assortiment? Stuur ons gerust een mailtje naar info@intriplex.nl of bel ons op 0313-820992, dan helpen we je graag verder.

Brandwerend plaatmateriaal kopen

Vuurvaste platen bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Wij weten als geen ander dat inferieur plaatmateriaal duurkoop is, dus we bieden al jarenlang betrouwbare topkwaliteit voor de scherpste prijs. Vanaf 1200,- is de levering helemaal gratis. Bestel de brandvrije platen vandaag nog en profiteer van onze snelle levering, dan kun je binnen de kortste keren brandveilig aan de slag.

Brandwerende platen