Betonplex is een populair plaatmateriaal dat veel wordt gebruikt bij de bouw van aanhangwagens, flight cases, paardentrailers, bekistingen en bedrijfswageninterieur.  De platen bestaan uit multiplex fineren met daarop een epoxylaag en fenolharscoating. Bij Intriplex zijn de betonplex platen in bijna alle denkbare afmetingen verkrijgbaar.
Terwijl de meeste houthandelaren slechts beschikken over 18mm, zijn bij Intriplex diktes van 4 tot 30 mm verkrijgbaar.

Betonplex afmetingen

Terwijl de meeste houthandelaren het plaatmateriaal slechts in de standaardafmeting 125x250cm aanbieden, heeft Intriplex een groot aantal verschillende afmetingen verkrijgbaar. Hieronder zetten we ze even voor je op een rijtje:

-        125 x 250 cm. Dit is de meest gebruikte en bekende afmeting. Het totaalaantal vierkante meter per plaat is 3.13M2

-        153 x 305 cm. Een flinke slag groter dan de standaardafmeting. Deze plaat brengt het totaalaantal vierkante meters per plaat op 4.67M2

-        215 x 385 cm. Een plaat afmeting die je maar weinig voorbij ziet komen. Maar… Bij ons zijn ze standaard leverbaar! Het totaalaantal vierkante meters van deze plaat zit op 8.28M2

-        215 x 400 cm. Dit is de grootst leverbare plaat als we het hebben over betonplex. Platen van dit kaliber (evenals de 215 x 385 cm) worden uiteraard met de vrachtwagen geleverd en per heftruck gelost. Het totaalaantal vierkante van een zo’n plaat zit maar liefst op 8.60M2!

De genoemde afmetingen zijn natuurlijk niet in alle Betonplex soorten en diktes leverbaar. De grote afmetingen zijn alleen leverbaar in de berken variant.

Kan het nog groter?

Jazeker, het nog groter! Ben je nu echt op zoek naar een uitzonderlijk grote plaat? Probeer dan eens onze Kingsize Berken betonplex platen. De platen hebben een lengte van maar liefst 12.3m. De breedte van de platen is 2.7m. Heb je ze ooit zo groot gezien? Uitzonderlijk! Het totaalaantal vierkante meters van deze plaat komt uit op 33.21M2 (!!).

Alle afmetingen betonplex bij Intriplex

Hoogwaardig betonplex bestel je in alle genoemde maten online bij
Intriplex. Je vindt onze kwaliteit nergens goedkoper! Neem contact met ons op
voor meer informatie over alle afmetingen van ons betonplex, of bekijk direct ons uitgebreide assortiment.