Dunne planken online kopen? Bekijk dan het grote assortiment van Intriplex! Dunne planken worden veel gebruikt bij het maken van kasten, tafels, vloeren, wanden en nog veel meer. IntriPlex heeft weer een schitterend assortiment weten samen te stellen.

Het bestellen van de planken

Het bestelproces van Intriplex is eenvoudig en snel. Gemakkelijk plaatst u de gewenste planken in uw winkelwagentje. Na het selecteren van de juiste producten vult u het gewenste afleveradres in. Vervolgens kunt u er voor kiezen het materiaal af te halen, of gemakkelijk te laten bezorgen. Deze keuze kunt u maken bij het betalen van de bestelling.

Dunne planken, waar moet je op letten?

Eigenlijk zijn er niet veel punten waar je op zou moeten letten tijdens de aankoop van dunne planken. Wat wel belangrijk is, is het kijken naar het gewicht dat de plankjes te voorduren krijgen. Worden de planken voor een decoratief doeleinde gebruikt? Dan hoeft u niet veel rekening te worden gehouden met de dikte. Bij het maken van schappen of vloeren is natuurlijk zeker wel verstandig om naar het dragende gewicht te kijken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Tel: 0313 – 820992
Mail: info@intriplex.nl