Dunne platen hout online bestellen? Bekijk dan het assortiment van Intriplex! Dunne platen hout worden veel gebruikt bij bijvoorbeeld kasten, afwerkingen en nog veel meer. Intriplex heeft uiteraard weer een schitterend assortiment weten samen te stellen.

Het bestellen van de dunne platen

Het bestelproces van Intriplex is eenvoudig en snel. Gemakkelijk plaatst u de gewenste platen in uw winkelwagentje. Na het selecteren van de juiste producten vult u het gewenste afleveradres in. Vervolgens kunt u er voor kiezen het materiaal af te halen, of gemakkelijk te laten thuisbezorgen. Deze keuze kunt u maken bij het betalen van de bestelling.

Dunne platen, waar moet je op letten?

Eigenlijk zijn er niet veel punten waar je op zou moeten letten tijdens de aankoop van dunne platen. Wat wel belangrijk is, is het kijken naar het gewicht dat de platen te voorduren krijgen. Worden de platen voor een decoratief doeleinde gebruikt? Dan hoeft u niet veel rekening te houden met de dikte. Bij het maken van schappen of vloeren is natuurlijk zeker wel verstandig om naar het dragende gewicht te kijken.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Tel: 0313 – 820992
Mail: info@intriplex.nl