?

Nieuwe alternatieven voor berken multiplex beschikbaar!

94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

MDF zwart

MDF zwart

Op zoek naar zwart MDF voor decoratieve projecten? Voor decoratieve bewerkingen is het belangrijk dat je zwarte MDF van hoge kwaliteit is. Dan zit je bij Intriplex helemaal goed. Onze MDF platen in zwart zijn van een unieke, premium kwaliteit. Je kunt razendsnel aan de slag, want je hebt je MDF al binnen 2 tot hoogstens 3 werkdagen in huis. Bekijk snel onze collectie! 

per pagina
4 producten
18mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
18mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
18mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
Kleur: Zwart Toepassing / Verlijming: Interieur - binnentoepassing
Advies verkoopprijs: Vanaf € 99,89 per plaat
(€ 27,73 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 74,92per plaat

(€ 20,80 / m2 excl. BTW)
9mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
9mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
9mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
Kleur: Zwart Toepassing / Verlijming: Interieur - binnentoepassing
Advies verkoopprijs: Vanaf € 77,42 per plaat
(€ 17,20 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 58,07per plaat

(€ 12,90 / m2 excl. BTW)
12mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
12mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
12mm MDF zwart ACTIEPLAAT, onbehandeld
Toepassing / Verlijming: Interieur - binnentoepassing
Advies verkoopprijs: Vanaf € 90,99 per plaat
(€ 20,21 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 68,24per plaat

(€ 15,16 / m2 excl. BTW)
per pagina
4 producten
MDF zwart

Hoe zwart zijn zwarte mdf platen?

Zwarte mdf platen zijn door en door zwart en (de Valchromat) uitermate geschikt voor bijvoorbeeld 3D freeswerk. De natuurlijke vezelstructuur is door de kleur heen nog zichtbaar in de platen, wat juist een uniek effect kan geven in het eindresultaat. Wil je je MDF een echte diepzwarte of andere donkere kleur geven, dan vormen MDF platen in zwart alsnog een uitstekende basis om te verven! 

Zwarte MDF platen: perfect voor decoratieve projecten

Wat is zwart MDF eigenlijk? Zwart MDF (Medium Density Fibreboard) wordt op dezelfde manier gemaakt als standaard MDF platen. Kort samengevat: samengeperste houtvezels verlijmd met kunstharslijm. Ook hebben MDF platen in zwart dezelfde eigenschappen. Ze zijn bijna splintervrij en hebben een middelharde dichtheid, waardoor het een ideaal materiaal is om bijvoorbeeld te zagen en frezen.

MDF wordt mat zwart gemaakt door tijdens het productieproces zwart pigment toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat het MDF door en door zwart is, van buitenkant tot kern. Hierdoor zijn de platen goed kleurvast onder invloed van (zon)licht. Dit – in combinatie met de middelharde dichtheid – maakt de houten panelen bij uitstek geschikt voor decoratieve doeleinden in een donkere kleur, zoals meubels en kasten.

Onze collectie MDF zwart

Het zwarte MDF in het assortiment van Intriplex is Valchromat, een geavanceerd type MDF met unieke eigenschappen. Normaal gesproken is standaard MDF niet vochtbestendig, maar ons Valchromat MDF is dankzij de MR-verlijming ook geschikt voor vochtige ruimtes. Daarnaast heeft het Valchromat MDF een extra hoge belastbaarheid en buigsterkte, en ‘haart’ het niet bij bewerking.

De zwarte MDF platen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, zoals MDF zwart 19mm en zwart MDF 8mm. De standaardafmeting is 244x183 cm. Heb je voor je project een andere maat nodig? Geen probleem! Intriplex kan vanaf een orderwaarde van €400,- je MDF op maat zagen, recht of verstek.

Op zoek naar MDF-plaatmateriaal in een andere kleur? Ons assortiment Valchromat MDF is breed, van geel MDF tot violet MDF. Bekijk ons menu links voor alle mogelijkheden.

Zwart MDF kopen? Hoge kwaliteit bij Intriplex 

Hoogwaardig MDF in zwart bestel je eenvoudig online bij Intriplex. Wij leveren eersteklas kwaliteit plaatmateriaal met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en combineren dat met een warme service. Heb je vragen over ons assortiment of over de verwerking van je plaatmateriaal? Bel ons gerust op 0313 - 82 09 92, we helpen je graag! Is je oog gevallen op ons zwarte MDF? Bestel vandaag nog, dan kun je binnen de kortste keren aan het werk.