?
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle reviews
Zoeken

Multiplex 27mm

Multiplex 27mm

Multiplex met dikte 27mm is te verkrijgen in de houtsoort berken. U heeft de keuze uit twee kwaliteiten: CP/CP en B/BB. De kwaliteit die u kiest is afhankelijk van hetgeen dat u voor ogen heeft. Kwaliteit B/BB is de meest mooie met één nagenoeg foutloze zijde. De kwaliteit B/BB is zeer geliefd bij interieurbouwers. 

Russisch berken 27mm

Berken multiplex heeft een licht en gladgeschuurd oppervlak waardoor deze platen onder andere veel worden toegepast bij projecten waar een zeer goede lakafwerking gewenst is. Dankzij de perfecte verwerkingsmogelijkheden van berken multiplex en de sterke mechanische eigenschappen is berken triplex uitermate geschikt voor diverse interieurdoeleinden.

Fineerrichting multiplex 27mm

Berken multiplex in dikte 27mm is verkrijgbaar in zowel dwarsfineer als langsfineer. Bij de afmeting 250x125cm loopt de fineerrichting (tekening van het hout) over de lange zijde. Bij de afmeting 153x305cm is dit precies andersom. Bij deze afmeting loopt de fineerrichting over de korte zijde van de platen. Uiteraard is het mogelijk om van deze platen een proefstukje te bestellen!

per pagina
2 producten
27mm berken multiplex, kwaliteit B/BB onbehandeld
27mm berken multiplex, kwaliteit B/BB onbehandeld
Toepassing / Verlijming: Exterieur - Beschut Buiten Houtsoort: Berken
Advies verkoopprijs: Vanaf € 399,98 per plaat
(€ 105,78 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 299,98per plaat

(€ 79,33 / m2 excl. BTW)
27mm berken multiplex, kwaliteit CP/CP onbehandeld
27mm berken multiplex, kwaliteit CP/CP onbehandeld
Toepassing / Verlijming: Exterieur - Beschut Buiten Houtsoort: Berken
Advies verkoopprijs: Vanaf € 178,90 per plaat
(€ 47,31 / m2 excl. BTW)
Jouw netto inkoopprijs:

Vanaf € 134,18per plaat

(€ 35,48 / m2 excl. BTW)
per pagina
2 producten
Multiplex 27mm

Multiplex 27mm blank lakken

27mm triplex in kwaliteit B/BB laat zich uitstekend aflakken. De B-zijde is uitermate geschikt voor zichtwerk zoals meubels.

Levertijd van triplex 27mm

Beide kwaliteiten, CP/CP en B/BB kunnen worden geleverd binnen 5 werkdagen. Bij constante afname is het uiteraard mogelijk om snellere levertijd te realiseren. Intriplex levert in zowel heel Nederland als België. Levering op bepaald tijdstip gewenst? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verlijming multiplex 27mm

Onze Russisch berken multiplex platen in dikte 27mm zijn exterieur verlijmd!

Gewicht multiplex 27mm

Russisch berken multiplex weegt ongeveer 700 kg per kuub.

Toepassingen

De platen worden veel gebruikt als werkbladen, bodems en tafels. Russisch berken laat zich onder andere door de zeer fijne fineeropbouw uitstekend bewerken en verwerken.

Proefmonster bestellen

Indien u een beter beeld wilt krijgen van onze materialen, is het mogelijk om een proefmonster te bestellen. Deze worden bezorgt per brievenbuspakket zodat u bij de aflevering niet thuis hoeft te zijn!