In deze blog zetten we alle verkrijgbare afmetingen in de categorie multiplex op een rijtje. Zo kun je gemakkelijk in een oogopzicht zien welke maat jij het best kunt gebruiken voor jouw klus. Elke soort multiplex heeft zijn eigen afmetingen. Zo heeft underlayment bijvoorbeeld andere afmetingen dan de Okoume platen. Enfin, we gaan de afmetingen hieronder op een rijtje zetten.

153 x 153 cm – Buigtriplex / vliegtuigtriplex afmeting

155 x 155 cm – Buigtriplex / vliegtuigtriplex afmeting

61 x 244 cm

122 x 244 cm ; verkrijgbaar in diverse soorten

122 x 250 cm ; verkrijgbaar in diverse soorten

125 x 250 cm ; verkrijgbaar in diverse soorten

130 x 305 cm ; verkrijgbaar in berken cp/cp

153 x 305 cm ; verkrijgbaar in diverse soorten

150 x 300 cm ; verkrijgbaar in diverse soorten

153 x 310 cm : verkrijgbaar in populier en okoume 

Zijn deze afmetingen in alle soorten verkrijgbaar?

Nee. Deze afmetingen zijn niet in alle soorten verkrijgbaar. Zo is Okoume bijvoorbeeld alleen in de afmetingen 122 x 250 cm en 153 x 310 cm verkrijgbaar. Het is dus altijd verstandig eerst onze productcategorieën te checken voor de actuele maten.

Welke maat heb jij nodig?

Tsja. Dat hangt helemaal van het project af. Zorg er in ieder geval voor dat de multiplex platen altijd voldoende draagvlak hebben zodat ze niet kunnen doorzakken. Voorbeeld: wanneer je een lengte van 300 cm moet overbruggen is het verleidelijk om de lengte 305 of 310 cm te gebruiken. Als je deze plaat liggend gaat gebruiken, is de kans enorm groot dat de plaat na loop van tijd zal doorzakken. Zorg dus altijd voor voldoende draagvlak!

De juiste soort en afmeting gevonden?

Bestel ze dan eenvoudig via onze webshop. Plaatmateriaal wordt al binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd! Klein plaatmateriaal zal worden geleverd met een bestelwagen. Groot of veel plaatmateriaal wordt geleverd met een vrachtwagen. De vrachtwagens zijn allen voorzien van ‘meeneem heftrucks’ zodat u niet aanwezig hoeft te zijn tijdens de levering.

Alle afmetingen multiplex bij Intriplex

Hoogwaardig multiplex bestel je in alle genoemde maten online bij
Intriplex. Je vindt onze kwaliteit nergens goedkoper! Neem contact met ons op
voor meer informatie over alle afmetingen van ons multiplex, of bekijk direct ons uitgebreide assortiment.